Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 02:32:28

Третю річницю Національна поліція відзначила на Красній площі Чернігова. ВІДЕО

05.07.2018   07:34

4 липня правоохоронці Чернігівщини відзначили День Національної поліції України. Для реформованої поліції вже стало традицією у свій день виходити до людей, щоб показати як працюють ті чи інші служби.

Насправді було світле свято без пережитків минулого. Організатори заходу потурбувалися, щоб люди не слухали довгих промов, а мали нагоду якомога довше поспілкуватися безпосередньо з поліцейськими.

Усі охочі могли сфотографуватися із спецпризначенцями, приміряти поліцейські обладунки, дослідити патрульний автомобіль та навчатися поводженню із вибухонебезпечними предметами.

Поліція Чернігівщини у своїй модернізації випереджає час та одна з найперших в Україні запустила проект вуличного відеоспостереження «Мережа безпеки». Її  унікальність в тому, що система покриває не лише місто, а всю область.

Правоохоронці Чернігівщини з честю виконують свої професійні обов’язки та ніколи не допустять соціально-політичної напруги, відкритого протистояння та дестабілізації ситуації в області.

Свято було встановлено згідно з Указом Президента України «Про День Національної поліції України» від 9 грудня 2015. Спочатку його відзначали 4 серпня — у день підписання Президентом Закону України «Про Національну поліцію». Цьогоріч дату замінили на 4 липня - день, коли перші патрульні прийняли присягу.




Сектор комунікації поліції Чернігівщини

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини