Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:35:38

Патрульні розшукали авто, нетверезий водій якого втік з місця ДТП

03.07.2018   07:32

27 червня близько восьмої вечора на лінію «102» надійшло повідомлення, що на перехресті вулиць Пушкіна та Преображенської сталася дорожньо-транспортна пригода – ВАЗ-2107 зіткнувся з Chevrolet Aveo, потерпілих немає. На місце направили екіпаж патрульної поліції.

Прибувши за вказаною адресою, патрульні з’ясували, що на місці пригоди є тільки Chevrolet. За словами водія, ВАЗ поїхав одразу після зіткнення. Чоловік чітко запам’ятав державний номерний знак та колір авто. Встановивши обставини ДТП, правоохоронці прийшли до висновку, що винуватцем ДТП може бути саме водій ВАЗу. Для того, щоб повноцінно з’ясувати всі обставини, екіпажам патрульної поліції розіслали орієнтування на автомобіль-утікач.

Близько опівночі на вулиці Івана Мазепи один із патрульних екіпажів помітив розшукуване авто і подав водію сигнал зупинитися. Від самого початку спілкування з водієм поліцейські звернули увагу на наявні у нього зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти тест на виявлення алкоголю за допомогою приладу «Drager». У присутності двох свідків зафіксували результат тесту – 3,15 проміле.

25-річний водій ВАЗу не заперечував факту скоєння ним ДТП і втечі з місця аварії. Також під час зовнішнього огляду транспортного засобу патрульні виявили характерні для аварії пошкодження. Крім того, у машини був відсутній номерний знаку попереду.

Патрульні склали на водія три адміністративних протоколи: за ст. 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння), ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) і за ст. 122-2 (залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) та склали постанову за ч. 6 ст. 121 (керування водієм транспортним засобом без номерного знака) Кодексу України про адміністративні правопорушення.


Патрульна поліція Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини