Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 03:17:15

На території спецавіазагону ДСНС відбулись навчання з аеромедичної евакуації із залученням повітряних суден та медичних бригад МВС України

26.06.2018   08:08

25 червня у м. Ніжин Чернігівської області на території спеціального авіаційного загону ДСНС України відбулись навчання з організації аеромедичної евакуації постраждалого особового складу і працівників підрозділів системи МВС повітряними суднами із залученням позаштатних спеціалізованих медичних бригад закладів охорони здоров’я МВС України.

Навчання, у яких взяли участь понад 45 представників Національної гвардії, Державної прикордонної служби, МВС України проходили у два етапи: практичний і теоретичний. Під час першого етапу учасники навчань ознайомилися із організацією взаємодії між силами цивільного захисту та медичними бригадами системи МВС України.

Під час практичного етапу, за тактичним задумом на автотрасі Київ-Глухів сталася дорожньо-транспортна пригода під час якої постраждало 14 чоловік з числа особового складу ДСНС України, з яких 2 особи перебувають у вкрай важкому стані. Для їх аеромедичної евакуації до аеродрому м. Ніжин було залучено вертоліт ЄС-145 «Єврокоптер», а в подальшому - транспортування літаком Ан-26 у медичному варіанті до аеропорту «Київ» ім. Ігоря Сікорського.

Фахівці спеціалізованих медичних бригад закладів охорони здоров’я МВС України більш детально ознайомились із спеціальним медичним обладнанням, що використовується на повітряних суднах ДСНС України, поставлені завдання навчань відпрацьовані, а також обговорені шляхи подальшої співпраці з надання невідкладної допомоги постраждалим.
 

УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.