Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 10:41:42

Укрпошта презентувала в Чернігові новий автопарк

12.06.2018   12:02Агенцiя

11 червня ПАТ «Укрпошта» на Красній площі в Чернігові демонструвала 21 нове авто, які здійснюватимуть доставку пошти та кур’єрську доставку, працюватимуть у якості пересувних поштових відділень.

«Наразі наша компанія активно оновлює автопарк, запускаючи нові маршрути, розвиваючи кур’єрську доставку і, що особливо актуальне для Чернігівщини, реалізуючи проект пересувних відділень. Пересувні відділення мають забезпечити надання Укрпоштою необхідних поштових та фінансових послуг навіть у найвіддаленіших населених пунктах Чернігівської області, в яких відсутні стаціонарні відділення зв’язку або їх утримання є нерентабельним. Перші 23 поштові бригади вже виходять на маршрути, до кінця літа плануємо вивести загалом 130 бригад, які пересуватимуться на нових сучасних авто, обладнаних кондиціонером та GPS-навігатором» – зазначив в.о. генерального директора ПАТ «Укрпошта» Ігор Смілянський.

«Вперше за багато років чернігівська Укрпошта отримала таку кількість нових авто. Це ще один крок до вдосконалення якості послуг та створення належних умов праці для нашого персоналу. Частина з нових авто братимуть участь в проекті пересувних поштових відділень», – зауважила керівник регіональної дирекції Олена Дорошенко. Вона також додала, що напередодні відбулось підписання Меморандуму між Чернігівською дирекцією Укрпошти та Робочою групою з вивчення та вирішення питань щодо реформування об’єктів поштового зв’язку.

На заході Ігор Смілянський вручив ключів від автотранспортних засобів водіям Цеху перевезення пошти.

Окрім авто, компанія презентувала поштові послуги, серед яких – унікальні на ринку «Власна марка» та «SmartBox».

Бажаючі могли взяти участь у розіграші передплати на періодичні видання Чернігівщини.

Останні новини Чернігівщини

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини