Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 06:11:11

Поліція затримала наркозбувальницю

07.06.2018   07:14

Чернігівська поліція отримала інформацію, що в одному з будинків міста регулярно продають наркотики. Поліцейські провели обшук за вказаною адресою і знайшли чимало доказів протиправної діяльності.

Чоловік та жінка жили наче за мотивами гостросюжетного блокбастера: наркотики продавали, дотримуючись усіх можливих правил конспірації. Однак не змогли це приховати від небайдужих очевидців, які й звернулися по допомогу до поліції.

У результаті оперативники задокументували факт продажу наркотичних засобів чернігівкою 1988 року народження.

Коли поліцейські заходили до помешкання для проведення обшуку, цивільний чоловік зловмисниці намагався чинити опір.

Потрапивши в квартиру, поліцейські побачили чимало доказів того, що в помешканні повним ходом продають наркотики. Зокрема, по всій квартирі лежали пластикові пляшечки з рідиною коричневого кольору та шприці, а також гроші, виручені від продажу убивчої рідини.

Як встановили правоохоронці, жінка щоденно реалізовувала наркотичні засоби просто вдома. Вдень із цієї квартири опію ацетильованого продавалося на 5 тисяч гривень. При цьому господиня також вживала наркотики.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів вчинене повторно). Дані дії караються позбавленням волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією майна.

Ще одне провадження відкрито за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Дані дії караються штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Жінка затримана в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Упродовж трьох діб буде розглянуто питання про прийняття запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини