Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 03:07:57

Стартувала акція "Зафарбуй негатив!"

06.06.2018   08:59Агенцiя

У Чернігові 5 червня біля світломузичного фонтану в сквері ім. М. Попудренка зібралося чимало небайдужих чернігівців. У Всесвітній день навколишнього середовища молодь, представники громадських організацій міста та футбольного клубу "Десна" виявили бажання долучитися до акції «Зафарбуй негатив!».

Цей захід організований управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради.

Як зазначив депутат міської ради та начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Андрій Дериземля, ідея проведення такої акції пов’язана з тим, що останнім часом на стінах житлових будинків та інших приміщень з'явилося багато написів із прямою рекламою психотропних та наркотичних речовин. Там прямо вказані номери телефонів, Вайбер, перелік препаратів. Тож чернігівців запросили на цей захід, щоб спробувати зробити середовище нашого міста трошки чистішим від «настінного бруду».

Всі учасники ознайомилися з переліком адрес, де на будинках є такі надписи,  розподілилися на 5 груп та вирушили на визначені місця. Загалом управлінню через соцмережі мешканці міста повідомили про 14 таких адрес. Це, зокрема, вул. Рокоссовського, 22 та 25, вул. Всіхсвятська, 72, зупинки громадського транспорту "Театр ляльок", "вул. Козацька". А на огорожі стадіону ім. Гагаріна - 3 написи, які будуть сьогодні зафарбовані.

Фарба, пензлі та рукавички були надані всім учасникам цієї акції.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини