Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 02:03:49

Внаслідок дитячих пустощів з вогнем виникло дві пожежі

06.06.2018   08:16

З початку року на Чернігівщині через дитячі пустощі з вогнем виникло 8 пожеж. На жаль, батьки у повсякденних турботах не приділяють достатньої уваги вихованню у дітей обережного поводження з вогнем, залишають їх без нагляду, що й призводить до виникнення загорянь. Так, лише упродовж минулої доби з цієї причини на території Срібнянського району сталося дві пожежі.

Перше повідомлення про пожежу господарчої будівлі в с. Кути надійшло до Служби порятунку "101" о 14:30. На момент прибуття чергового караулу 14-го державного пожежно-рятувального посту в середині споруди спостерігалося горіння. Завдяки їх професійним та злагодженим діям пожежу о 14:45 було локалізовано та о 14:55 остаточно ліквідовано. Як з`ясувалось, двоє хлопчиків 5-ти та 6-ти років вигадали в сараї небезпечні ігри з сірниками, що і призвело до виникнення пожежі. Вогнем пошкоджено стіну на площі 5 кв.м та майно.

Того ж дня  о 17:30 у с. Грицаївка 6-річний син господарів приватного домогосподарства, залишений поза увагою дорослих, які були зайняті справами по господарству, вигадав небезпечні ігри з сірниками поблизу скирт з сіном. На щастя дитина  не постраждала та вчасно встигла покинути небезпечну зону. За викликом на місце події прибули вогнеборці з райцентру, які о 17:45 пожежу локалізували та о 18:00 остаточно ліквідували. В результаті пригоди вогнем знищено покрівлю навісу та 2,5 тон грубих кормів.


УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини