Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 00:31:39

Поліція підсумувала проведення в області цільових профілактичних заходів "Мігрант"

24.05.2018   13:50Агенцiя

В рамках операції поліція запобігала й протидіяла нелегальний міграції та іншим порушенням українського законодавства в міграційній сфері.

Згідно з наказом Національної поліції України Про проведення цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант» в державі проводилися цільові профілактичні заходи.

В рамках підготовленого Головним управлінням Національної поліції в Чернігівській області плану операція проходила у тісній взаємодії з Управлінням державної міграційної служби України в Чернігівській області. До проведення профілактичних заходів залучалися поліцейські всіх підрозділів, у тому числі апарату ГУНП. Мета операції - запобігання і протидія нелегальній міграції та іншим порушенням законодавства України в міграційній сфері.

Протягом спецоперації відділом боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в Чернігівській області виявлено 29 нелегальних мігрантів. Примусово повернуті в країну походження 19 іноземців, ще по двом прийнято рішення про примусове повернення.

На 29 порушників міграційного законодавства накладено штрафів у сумі від 510 до 850 гривень. Загалом цільові профілактичні заходи довели свою ефективність.


Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.