Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 08:44:50

За умисні тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть потерпілого, винну особу засуджено до 9 років позбавлення волі

17.05.2018   16:00

За принципової позиції прокуратури вироком Ріпкинського районного суду жителя Ріпкинського району визнано винним у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням до іншого приміщення) та ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

У судовому засіданні прокурором доведено, що у січні 2017 року обвинувачений, діючи повторно, проник до дачного будинку у с. Новоукраїнське, Ріпкинського району, звідки таємно викрав майно.

Крім того, наприкінці серпня 2017 року, у денний час,  обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння та знаходячись біля магазину у с. Новоукраїнське, Ріпкинського району, з мотивів неприязнених відносин наніс кулаками декілька ударів в область голови та шиї потерпілого, внаслідок чого спричинив останньому тяжкі тілесні ушкодження, від яких потерпілий через невеликий проміжок часу помер на місці події.

Заслухавши позицію прокурора щодо суспільної небезпеки злочину, суд призначив покарання за ч. 3 ст. 185 КК України – 3 роки 3 місяці позбавлення волі, за ч. 2 ст. 121 КК України – 8 років 6 місяців позбавлення волі та остаточно – 9 років позбавлення волі.


Ріпкинський відділ Чернігівської місцевої прокуратури

Останні новини Чернігівщини

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини