Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:03:41

У Ніжині відкрили меморіальну дошку Івану Дубовому

08.05.2018   11:52

Нещодавно у Ніжинській школі №1 урочисто відкрили меморіальну дошку полковнику Армії УНР Івану Дубовому.

Іван Дубовий пройшов героїчний шлях від командира сотні імені Івана Мазепи до командира 1-ї Запорізької бригади УНР. Під його командуванням 2-й курінь 2-го Запорізького полку брав безпосередню участь у визволенні від більшовиків у 1918 році Севастополя та Джанкоя. Його бійці піднімали українські прапори на кораблях Чорноморського флоту, що стало визначною перемогою Армії УНР, сторіччя якої відзначалося у квітні цього року.

В урочистостях взяли участь представники органів влади, історики, небайдужі містяни та учні школи.

Право відкрити меморіальну дошку було надано міському голові Анатолію Ліннику та протоієрею Сергію Чечину, який провів обряд освячення.


За матеріалами відділу інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю Ніжинської міської ради

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини