Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:34:11

З 21 квітня весняне обмеження руху для великоваговиків знято новини експлуатаційне утримання збереження доріг

21.04.2018   08:53Агенцiя

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області повідомляє про зняття весняного обмеження руху для вантажівок з 21 квітня.

Обмеження було введено з 26 березня по 20 квітня з метою збереження та попередження подальших руйнувань автомобільних доріг під час весняного відтавання ґрунтів земляного полотна.

Так Службою автомобільних доріг у Чернігівській області  було обмежено рух вантажного транспорту:
•    Понад 12 тон і навантаженням на вісь понад 8 тс на наступних ділянках доріг державного значення загального користування:   Н-07 Київ – Суми – Юнаківка (на ділянці  км 151 – км 209, від перехрестя з а/д Р-67 до межі з Сумською областю); Н-27 Чернігів – Мена – Сосниця – Грем’яч (км 6 – км 211 на всій протяжності); Н-28 Чернігів – Городня – Сеньківка (км 13 – км 90 на всій протяжності ); Р-56 Чернігів – Пакуль – КПП “Славутич” (на ділянці км 10 – км 50 від а/дороги М-01 до кордону з Білоруссю) та під’їзд до м. Славутич (на всій протяжності); Р-65 КПП “Миколаївка” – Семенівка – Новгород-Сіверський – Глухів –КПП “Катеринівка” (на всій протяжності в межах Чернігівської області); Р-67 Чернігів – Ніжин – Прилуки – Пирятин (на ділянці км 0 – км 66, та км 80 – км 155); Р-68 Талалаївка – Ічня – Тростянець – Сокиринці – до а/д Н-07 з під’їздом до заповідника “Качанівка” (на всій протяжності); Р-69 Київ – Вишгород – Десна – Чернігів.
•    Понад 12 тон і навантаженням на вісь понад 6 тс на всіх територіальних дорогах державного значення загального користування, крім ділянок доріг з цементобетонним покриттям: Прилуки – Ладан; а/д М-02 – Бахмач; а також під’їздів до м. Ніжин і м. Борзна;
•    Понад 6 тон і навантаженням на вісь понад 4 тс на обласних та районних автомобільних дорогах  місцевого значення загального користування.

З 21 квітня 2018 року весняне обмеження знімається, проте нагадуємо про обмеження руху вантажівок, що діє не залежно від погодних умов:
- На автомобільній дорозі Р-65 КПП «Миколаївка»-Семенівка-Новгород-Сіверський-КПП «Катеринівка» закрито рух технічних засобів через аварійний стан мосту в с. Лизунівка на ділянці від м. Семенівка до перехрестя з автомобільною дорогою Р-12 Чернігів-Мена-Сосниця-Грем’яч. Об’їзд здійснюється по а/д Т-25-33 за маршрутом Семенівка-Архипівка-Костобобрів-Чайкине-до а/д Р-12.

- На автомобільній дорозі Н-07 Київ-Суми-Юнаківка, км 168+660 (аварійний міст у с. Охиньки) обмежено рух транспортних засобів, загальна маса яких перевищує 11 т і навантаження на вісь перевищує 7,6 т. Об’їзд  здійснюється за маршрутом а/д Н-07 (км 135+836)-Прилуки-а/д Т- 25-30 Варва-Срібне-а/д Н-07 . Обмеження встановлено спеціалізованою організацією після обстеження моста.

- На а/д М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі: південний під’їзд до м.Чернігів, км 12+298 (міст через р. Десна) обмежено рух транспорту, загальна маса яких більш ніж 18 т і навантаження на вісь перевищує 8,5 т – висновок спеціалізованої комісії після проведення ремонту мосту через р. Десна. Проїзд до м.Чернігів транспортних засобів з перевищенням установлених вагових параметрів здійснюється з боку обходу міста автодорогою М-01 по автодорозі Р-56 Чернігів-Пакуль-КПП «Славутич»-Чорнобиль.

Шановні водії! Враховуючи наявні руйнування на автошляхах загальнодержавного значення, що виникли у післязимовий період, після весняного відтаювання ґрунтів дорожнього полотна, просимо враховувати дорожню обстановку і обирати безпечну швидкість руху, дотримуватись вимог ПДР.

Станом на 19.04.18 залишок ямковості на автомобільних дорогах загального користування Чернігівської області 225354,3 м2. Роботи з ліквідації аварійних вибоїн продовжуються. Відповідно до доручення керівництва Укравтодору, ремонтні роботи на автомобільних дорогах міжнародного значення мають завершитися до 01.05.2018, національних та регіональних – до 01.06.2018. Служба автомобільних доріг звертається до водіїв з проханням бути пильними та максимально уважними в місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, звертати увагу на попереджувальні знаки.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини