Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 3 травня, 10:09:49

Європейський поступ: в ОДА обговорили напрями співпраці з Представництвом ЄС

20.04.2018   08:45Агенцiя

Представництво ЄС вже не вперше перебуває з робочим візитом на Чернігівщині. У реалізації програм дипломатичної місії беруть участь установи та організації, підприємства, інститути громадянського суспільства та ЗМІ області.

Однак можливості для співпраці розширюються й надалі. Про них говорили сьогодні під час офіційної зустрічі представників відомства із заступником голови ОДА Наталією Романовою та фахівців структурних підрозділів.

Чернігівщина готова вивчати та реалізовувати нові пропозиції, посилаючись на вже досить значний досвід міжнародного співробітництва.

Протягом 18-20 квітня Представництво ЄС на Чернігівщині проводитиме низку заходів: семінар "Як знайти бізнес-партнера в Європейському Союзі?", презентація відкритих конкурсів на гранти та проекти ЄС, тренінг для громадських організацій-початківців «Мова грантових заявок і тендерів: як зрозуміти донора?» тощо.

Основні проекти щодо економічною, культурної, інформаційної діяльності під час зустрічі охарактеризувала радник з питань преси та інформації Представництва ЄС в Україні Вікторія Давидова.
 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини