Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 18:59:23

В Головному управлінні Нацполіції підбили підсумки роботи за перший квартал року

19.04.2018   12:01Агенцiя

Розширена нарада керівництва Головного управління Нацполіції розглянула результати оперативно-службо­вої діяльності підрозділів ГУНП області на пріоритетних напрямках службової діяльності у першому кварталі 2018 року.

18 квітня в Головному управлінні Національної поліції в Чернігівській області відбулася розширена нарада керівництва ГУНП, в якій взяли участь члени колегії та начальники галузевих служб. На нараду були також запрошені начальники територіальних відділів і відділень поліції із заступниками.

Відкрив нараду заступник начальника ГУНП в Чернігівській області підполковник поліції Євген Гончаров. У вступному він нагадав присутнім про нові критерії оцінки роботи поліцейських, коли нарівні з показниками розкриття злочинів вирішальну роль відіграють соціологічні дослідження думки громадян про ефективність діяльності органу поліції. Це у свою чергу унеможливить маніпулювання цифрами.

Учасники наради розглянули результати роботи слідчих підрозділів, кримінальної поліції ГУНП області та блоку превентивної діяльності, визначили причини та умови наявних недоліків, обговорили заходи, які слід запровадити для вдосконалення оперативно-службової діяльності поліції в подальшому. В цьому контексті розглядався стан організації розкриття та розслідування злочинів, насамперед тяжких та особливо тяжких. Тут також не обійшлося без пошуку шляхів боротьби з недоліками.

Євген Гончаров поставив низку завдань керівникам територіальних підрозділів, які спрацювали не на повну силу, вимагаючи підвищити  ефективність розкриття та профілактики злочинів.

Головне завдання керівників — закріпити напрацьовані позиції та забезпечити підвищення ефективності за основними напрямками оперативно-службової діяльності для виконання у повному обсязі запланованих заходів.

Учасники наради також обговорили стан матеріально-технічного забезпечення структурних відокремлених відділів та відділень ГУНП області та ознайомилися з ходом виконання «Програм профілактики правопорушень» у районах і окремих населених пунктах області. Зупинилися на проблемних питаннях на вказаних напрямках. З інформацією виступив заступник начальника ГУНП Олександр Потапенко.

Розширена нарада керівництва ГУНП також обговорила стан роботи та вдосконалення централізованої системи відеоспостереження «Мережа безпеки» на території області у 2018 році та перспективи розвитку в поточному році. Про хід встановлення та проблемні питання в роботі системи прозвітували начальники територіальних відділів та відділень ГУНП області.

Підбиваючи підсумки наради, заступник начальника ГУНП в області Євген Гончаров з урахуванням місцевої специфіки поставив підлеглим конкретні завдання за кожним з напрямків діяльності, визначивши терміни їх виконання.


Сектор комунікації​​​​​​​ поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.