Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:36:26

Про розгляд звернень громадян фіскальною службою області

05.04.2018   12:38Агенцiя

Впродовж 1 кварталу 2018 року до податкових органів та митниці ДФС Чернігівської області від громадян надійшло 95 індивідуальних письмових звернень та 1 колективне від 97-ми громадян.

За результатами розгляду: надано роз'яснення на 70 звернень, вирішено позитивно – 11, відмовлено у задоволенні - 2, переслані за належністю – 2, на стадії розгляду перебуває 11 звернень.

За ознакою надходження всі 96 звернень первинні.

Повторних звернень не надходило.

У 89 зверненнях порушувались питання контрольно-перевірочної роботи, податків та зборів, 3 звернення - стосувались діяльності центральних органів виконавчої влади, 2 - діяльності місцевих органів виконавчої влади, питання праці та заробітної плати порушувались у 1 зверненні.

Для забезпечення реалізації конституційного права на звернення керівництвом обласної фіскальної служби та митниці проведено 21 особистий прийом громадян (в т.ч. 1 – колективне). На особисті прийоми звернулось 7 підприємців, 3  пенсіонера, 5 безробітних, 1 фізична особа, що проводить незалежну професійну діяльність та 6 громадян, соціальний стан яких не визначено.

На особистих прийомах питання стосувались плати за землю, єдиного податку, єдиного соціального внеску, відмови в отриманні реєстраційного номера облікової картки платника податків, ухилення від сплати податків.

Усім заявникам надані своєчасні та кваліфіковані відповіді.


Відділ організації роботи ГУ ДФС у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини