Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:23:05

Козелецька громада – інвестиційно та туристично приваблива

14.03.2018   16:21

13 березня у Козельці відбулося друге засідання робочої групи з розробки стратегії розвитку Козелецької селищної ради, яке проводилось Чернігівським Центром розвитку місцевого самоврядування, створеним за підтримки Програми "U-LEAD з Європою".

Участь в ньому взяли спеціалісти Козелецької громади, виконуючі обов'язки старост, депутати, директори шкіл, підприємці, аграрії та представники громадськості.

Засідання відкрила голова секретар селищної ради Наталія Лугина. У привітанні Наталія Іванівна  представила спікера - радника з регіонального розвитку Чернігівського ЦРМС Володимира Бойка.

На зібранні активно обговорювали дані, зібрані для соціально-економічного аналізу та результати соціологічного дослідження якості життя та послуг, що надаються на теренах громади. Потім – галузевий SWOT-аналіз, спроба визначення цінностей, а також бажань і прагнень мешканців громади. Зорієнтувати дорослих допомагали діти – в залі експонувалася виставка малюнків «Козелецька громада в 2025 році»

“Козелецька громада – інвестиційно та туристично приваблива з козацькою історико-культурною спадщиною, що розташована на межі Полісся та Лісостепу на півдні Чернігово-Сіверщини. Зорієнтована на розвиток високотехнологічного сільського господарство та переробку його продукції, безпечна для життя та ведення бізнесу, з розвинутою інфраструктурою. Громада, що забезпечує надання якісних освітніх та медичних послуг, з розвинутою сферою відпочинку, спорту, дозвілля в українських національних традиціях. Спільнота доброзичливих, толерантних людей, які ведуть здоровий спосіб життя та турбуються про екологічний баланс рідної землі», – таким є проект стратегічного бачення Козелецької громади, сформульований під час чергового засідання робочої групи з розробки стратегії.

Наступне чергове засідання робочої групи заплановано на 4 квітня.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини