Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 08:50:23

Підприємствам Укроборонпрому потрібні працівники

06.03.2018   08:04Агенцiя

Чернігівська обласна служба зайнятості активно співпрацює з підприємствами Чернігівщини, які входять до складу державного концерну «Укроборонпром», а саме: 171 Чернігівським ремонтним заводом, Ніжинським ремонтним заводом інженерного озброєння та Ніжинським науково-виробничим комплексом «Прогрес».

Скажімо, минулого року обласною службою зайнятості було укомплектовано майже півсотні вакансій на цих підприємствах. Безробітні працевлаштовувалися на різні посади. Наприклад, начальник дільниці, економіст, акумуляторник, інженер з метрології, електромонтер, інженер-конструктор, контролер вимірювальних приладів та спеціального інструменту, налагоджувальник верстатів і маніпуляторів з програмним керуванням, енергетик, токар тощо.

З початку 2018 року ці підприємства вже подали до служби зайнятості 27 вакансій. На роботу їм потрібні інженери, слюсарі, сторожі, енергетик, фрезерувальник, токар, машиніст компресорних установок, електроерозіоніст, терміст, шліфувальник,електрогазозварник, головний бухгалтер тощо.


Довідка:

Державне підприємство «171 Чернігівський ремонтний завод» спеціалізується на виконанні робіт військово-технічного призначення, зокрема, на ремонті автомобільної техніки для наземного обслуговування літаючих апаратів та аеродромів.
На заводі здійснюють капітальний ремонт автомобільних кранів різних типів і модифікацій, автомобільних шасі, автонавантажувачів, дизельних двигунів різних модифікацій та напівпричепів. Також ремонтують системи гальмівні, паливні, охолодження та обігріву, гідросистеми, електропроводки та електрообладнання.

Державне підприємство «Ніжинський ремонтний завод інженерного озброєння» проводить капітальний ремонт різних засобів інженерного озброєння. На підприємстві здійснюють відновлення десантно-переправної тавантажопідйомної техніки – зокрема, автомобільних кранів, автопідйомників, автонавантажувачів; землекопної техніки – екскаваторів, грейдерів, бульдозерів тощо.

Предметом діяльності ДП НВК «Прогрес»є розробка, виготовлення, реалізація, ремонт і модернізація озброєння, військової техніки, медичної апаратури, енергозберігаючих пристроїв, науково-технічні розробки і дослідно-конструкторські роботи, надання послуг іншим підприємствам, організаціям і населенню. Підприємство виробляє товари військового призначення, медичну техніку, товари народного споживання, теплові насоси і теплообмінники. Це єдиний в Україні виробник складної медичної техніки: ламп щілинних типу ЩЛ-2Б, мікроскопів операційних стаціонарних з підлоговим штативом МОС-ОФ, які застосовуються для діагностики та під час проведення мікрохірургічних операцій у офтальмології.



Валентина Федусь

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.