Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 17:26:40

Отримати відомості про свої доходи вам допоможе "Електронний кабінет"

03.03.2018   08:52Агенцiя

Головне управління ДФС у Чернігівській області звертає увагу державних службовців, що готуються заповнювати декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання майнового характеру, а також громадян які збираються оформлювати житлову субсидію та звертаються до контролюючих органів за відомостями про свої доходи.

З даного питання інформуємо, що наразі є можливість отримати відомості про суми виплачених доходів та утриманих податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків (далі - відомості про доходи) в електронному вигляді. Для цього слід скористатися сервісом ДФС України «Електронний кабінет».  Даний сервіс розміщено на офіційному веб-порталі ДФС України. Також, в мережі Інтернет зайти в «Електронний кабінет» можна за посиланням: https://cabinet.sfs.gov.ua.

Для роботи з Електронним кабінетом не потрібно встановлювати спеціалізоване програмне забезпечення. Це зручний та безкоштовний сервіс. Працює він цілодобово в режимі реального часу. Зайти на сервіс можна за допомогою персональних комп’ютерів та смарт-пристроїв з використанням електроно-цифрового підпису будь-якого акредитованого центру сертифікації ключів.

Відомості про доходи є персональними даними фізичної особи. А тому, надіслати запит в «Електронному кабінеті» можна скориставшись власним посиленим сертифікатом електронного ключа фізичної особи.
Запит про суми виплачених доходів та утриманих податків формується у розділі «Заяви, запити для отримання інформації». Середня тривалість обробки запиту складає 1 годину.

За потреби, фізичні особи можуть отримати відомості про зазначені суми за останні три роки (поквартально).
 
Покрокову інструкцію для фізичних осіб щодо отримання інформації про свої доходи в «Електронному кабінеті» розміщено на субсайті ГУ ДФС у Чернігівській області:
http://ch.sfs.gov.ua/media-ark/videogalereya/prezentatsii-ta-inshi-materiali/4337.html


Відділ організації роботи ГУ ДФС у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.