Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 05:18:41

Свято у чернігівських прикордонників

17.02.2018   09:11Агенцiя

Військовослужбовці Чернігівського прикордонного загону відзначили 76-у річницю створення військової частини.

Привітати нинішнє покоління прикордонників-чернігівців до управління прикордонного загону прибули ветерани прикордонної служби різних поколінь, Людмила Володимирівна ЖИТНІКОВА - мати загиблого під час виконання військового обо’язку в зоні антитерористичної операції військовослужбовця загону старшого прапорщика Ігоря НЕШКО та відома в Україні литовська художниця Беата КУРКУЛЬ.

Багато теплих слів було сказано гостями на адресу нинішнього покоління прикордонників, а на останок найкращим вручили заслужені нагороди перший заступник начальника загону – начальник штабу підполковник Анатолій ХАРЛАШ та представник Української православної церкви – Київського патріархату отець МАКСИМ.

Сюрпризом для присутніх стало відкриття біля музею загону художньої виставки Беати КУРКУЛЬ. Беата вже кілька років малює картини основним лейтмотивом яких стали прикордонники. Ось і вчора вона представила до уваги прикордонників 15 своїх робіт. Під час спілкування з прикордонниками майстриня розповіла про свою творчість та сюжети представлених картин, зокрема розповіла про історії створення кожної картини та про зображених на них людей.

Наостанок вона пообіцяла, що обов’язково приїде до прикордонного загону надовше і обличчя прикордонників-чернігівців знайдуть відображення на нових картинах.  


Помічник начальника прикордонного загону - начальник прес-служби підполковник О. Дудко

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини