Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 16:15:09

Кампанія "Чернігів, купуй рідне!" - підтримка розвитку свого міста

08.02.2018   08:22

Інформаційна кампанія «Чернігів, купуй рідне!» знайшла підтримку як серед чернігівців, так і представників бізнесу. Вона ініційована Чернігівським міським головою Владиславом Атрошенко разом з підприємцями нашого міста з метою підтримки місцевого виробника, який створює робочі місця та наповнює міський бюджет.

На сьогодні акцію вже підтримали 4 торгові мережі й найближчим часом мають приєднатися ще дві. З самого початку акції в ній беруть участь 12 чернігівських виробників, і їх продукція у торгівельних мережах позначається знаком «Чернігів, купуй рідне!».

Одним з учасників цієї медійної кампанії є  ПАТ «Чернігівський хлібокомбінат». Це підприємство  - основний виробник хліба та хлібобулочних виробів у місті. До складу підприємства входить Хлібозавод №1, завод №2. На сьогоднішній день підприємство виготовляє 30 тонн продукції за добу.

З кожної буханки хліба, виготовленої чернігівським хлібокомбінатом, 30 копійок йде у міський бюджет Чернігова, а щомісяця - 300 тисяч гривень. Загалом на підприємстві ПАТ «Чернігівський хлібокомбінат» зайняті 400 чернігівців.

Хлібокомбінат розпочав випуск продукції ще в 30-х роках минулого століття. Й сьогодні підприємство виготовляє хліб за традиційною старовинною технологією на різних житніх заквасках.

Підприємство випускає понад 40 сортів хлібобулочних і 20 кондитерських виробів, і їх асортимент постійно оновлюється. Так, серед нових сортів – бездріжджові хліби марки «Добродій» з різними зерновими добавками, як льон, кунжут, соняшник, що є дуже корисними для серцево-судинної системи людини.

Пропагандистська кампанія «Чернігів, купуй рідне!» має на меті привернути увагу чернігівців, аби підтримати місцевого виробника і, таким чином, сприяти розвитку свого міста.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.