Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 01:04:05

Юристи фіскальної служби Чернігівщини протягом 2017 року виграли в судах більше 586 мільйонів гривень

08.02.2018   07:32Агенцiя

Станом на 1 січня поточного року на розгляді в судах за участю органів ДФС Чернігівської області перебувало 849 справ різних категорій (з урахуванням справ, що перейшли з попередніх років) на загальну суму понад 1766 млн. гривень.

Судовими інстанціями протягом 2017 року розглянуто 460 справ на суму близько 830 млн. гривень.
   
Із загальної кількості адміністративних справ за позовами платників податків до територіальних органів ДФС Чернігівської області  переважну частину складають справи про визнання не дійсними / не чинними податкових повідомлень – рішень. Так, протягом 2017 року на розгляді у судах знаходилось 297 таких справ на суму більше 1450 млн. гривень. З них розглянуто 107 справ більш як на 644 млн. грн., з яких на користь органів ДФС - 56 справ на суму близько 400 млн. гривень.

Як повідомила начальник юридичного управління Головного управління ДФС у Чернігівській області Ніна Соловей, юристи фіскальної служби області за 2017 рік виграли для казни понад 586 млн. грн. по 398 справам, що складає майже 87 відсотків від кількості розглянутих справ та більше 70 відсотків  від суми позовних вимог.

Основними факторами задоволення переважної кількості розглянутих справ у судах на користь органів ДФС області є підвищення рівня контрольно – перевірочної роботи, претензійно-позовної роботи та удосконалення ефективності роботи із захисту у судах позиції відомства фахівцями юридичного управління.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини