Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 10:49:15

Спеціальний знак "Чернігів, купуй рідне!" вже з’явився у чотирьох торгівельних мережах

03.02.2018   09:11

Кілька місяців тому в Чернігові стартувала інформаційна кампанія «Чернігів, купуй рідне!», до якої вже долучилися деякі місцеві торгові мережі.

Серед них СООР, «Седам», «Союз», «Квартал» та «Еко». Також висловили готовність приєднатися найближчим часом – «АТБ» та «Велмарт». Ця акція проходить в рамках Програми підтримки малого та середнього підприємництва на 2017-2020 роки, яка розроблена в тісній співпраці з підприємницьким активом міста.

У рамках кампанії товари чернігівських виробників позначаються спеціальним знаком – «Чернігів, купуй рідне!». Це робиться для того, щоб привернути увагу покупців та підтримати місцевого виробника, який дає робочі місця та сплачує податки у місцевий бюджет.

На цьому тижні Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко в міській раді зустрівся з місцевими виробниками та представниками торгівельних мереж. Серед головних питань, які обговорювалися на зустрічі: що необхідно зробити, щоб підтримати місцевого виробника і в супермаркетах Чернігова з’явилося більше місцевих товарів.

Як зазначили присутні на зустрічі керівники харчових підприємств, чернігівська продукція експортується не тільки в інші міста України, а й за кордон, де вона є конкурентоспроможною. А ось у чернігівських магазинах місцеві товари майже не помітні.

Міський голова в результаті запропонував налагодити діалог та через два місяці підписати відповідний Меморандум.

 
Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.