Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 05:55:09

Впродовж 2017 року ПАТ "Чернігівгаз" приєднало до системи газопостачання 318 об`єктів

31.01.2018   10:04Агенцiя

За минулий рік ПАТ «Чернігівгаз» підключило до системи газопостачання 318 об`єктів за спрощеною процедурою приєднання.

Майже 78% замовлень виконано за схемою нестандартного приєднання, в результаті чого газ було підведено до 204 приватних будинків, 16 багатоповерхівок та 27 підприємств компобуту. Послугу стандартного приєднання отримав 71 замовник.

Загалом протягом року фахівці клієнтського сервісу газової компанії прийняли 358 заяв з подальшою видачею техумов, серед них - 123 на послугу зі стандартного приєднання і 235 - з нестандартного. З урахуванням минулих років укладено 460 договорів на приєднання до мереж. Найбільша кількість – 228 в Чернігові, в Прилуках – 47 та Ніжині – 38. Природним газом почали користуватися майже 1,2 тис побутових споживачів та 27 комунально-побутових підприємств.

Новий порядок приєднання до газових мереж, який почав діяти в Україні в 2013 році, значно спростив та скоротив строки підключення до газової мережі, при цьому мінімізувавши витрати споживачів. На сьогодні послуга доступна всім мешканцям Чернігівського регіону. В кожній філії ПАТ «Чернігівгаз» по цьому напрямку працюють менеджери по роботі з клієнтами.

«Принцип роботи клієнтського сервісу - допомогти замовнику в максимально короткий термін підвести газ. Тобто, людині не потрібно перейматися окремими етапами газифікації і ходити по кабінетах для збору підписів та отримання дозволів. Достатньо подати заяву до Центру обслуговування клієнтів, заповнити опитувальний лист та укласти договір. Подальший процес координується нашими менеджерами» - поінформував начальник Управління клієнтського сервісу Дмитро Лахтіонов.

З 1 січня 2018 року Постановою від 28.12.2017 р. № 1590  Нацкомісія затвердила нові граничні рівні плати за стандартне приєднання в розрізі кожного регіону України. Зокрема, для Чернігівської області в залежності від типорозміру лічильника і місцевості, суми коливаються від 12,2 тис грн до 17,9 тис грн з ПДВ.

Із затвердженням Кодексу газорозподільних мереж процедура приєднання набула деяких змін. Так, за умови відсутності зауважень в документації на стандартне приєднання, газорозподільна компанія повинна впродовж 10 робочих днів від дня реєстрації заяви видати замовнику дозвіл, проекти договорів, техумов, та відповідні рахунки. Для виконання комплексу робіт зі стандартного приєднання об`єкта чи земельної ділянки, замість 90 днів законодавство визначило тримісячний строк, і т.і.

 
ПАТ "Чернігівгаз"

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини