Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 20:31:40

Чернігівські правоохоронці вирушили на Донбас захищати територіальну цілісність України

26.01.2018   10:43Агенцiя

Для забезпечення національної безпеки і оборони, стримування і відсічі російської збройної агресії в Донецькій та Луганській областях вирушили бійці роти патрульної служби поліції особливого призначення «Чернігів».

Підтримати спецпризначенців перед далекою дорогою прийшли побратими, друзі й родичі правоохоронців. І хоча вони їдуть на Донбас далеко не вперше, близькі не приховували свого хвилювання.

Проводжаючи бійців на Донбас, заступник начальника Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Дмитро Лось закликав бійців проявляти пильність під час несення служби, страхувати один одного на спецопераціях та усіляко сприяти та допомагати місцевому населенню. Дмитро Олександрович повідомив, що зона відповідальності чернігівських поліцейських на Донеччині залишається тією ж — охорона стратегічних об’єктів, чергування на блок-постах та виїзди у складі груп реагування.

Без сумніву, одним з найбільш позитивних моментів відправки та своєрідним стимулом для правоохоронців стало вручення бійцю роти «Чернігів» подяки від голови Чернігівської обласної державної адміністрації, яку вручив заступник начальника ГУНП в Чернігівській області полковник поліції Дмитро Лось.

Побратими, родичі і друзі побажали бійцям гідно виконати поставлені задачі та з честю повернутися додому. Живими та здоровими.


Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини