Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 13:56:38

418 тис. грн. виявлених збитків – результат роботи Чернігівського рибоохоронного патруля з моменту запуску

04.01.2018   08:19Агенцiя

382 рибоохоронних рейди здійснив Чернігівський рибоохоронний патруль за час роботи (з квітня по грудень 2017 року).

В ході рейдів було виявлено 717 порушень правил рибальства. Збитки, завдані рибному господарству внаслідок порушень, складають 418 тис грн, що в 2,5 рази більше ніж за аналогічний період 2016 року. Це наочно демонструє позитивну динаміку роботи рибоохоронного патруля.

«Більше половини виявлених порушень були грубими. Ще 46 порушень було зафіксовано у місцях збуту риби та 3 – під час незаконного продажу заборонених знарядь лову», - зазначив керівник Чернігівського рибоохоронного патруля Микола Каленюк.

За цей період, рибоохоронним патрулем вилучено 1635 кг риби та 1036 заборонених знарядь лову, з них 4 електролови. 444 справи направлено в суд для притягнення порушників до відповідальності.

Чернігівський рибоохоронний патруль висловлює вдячність небайдужим громадянам, які оперативно повідомляли про факти браконьєрства на «гарячу» лініюрибоохоронного патруля.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.