Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 21:26:24

Підведенно підсумки з організації роботи з питань цивільного захисту за 2017 рік

18.12.2017   08:35Агенцiя

15 грудня було підведено підсумки роботи відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради з фахівцями з питань цивільного захисту підприємств, установ, організацій Чернігова за 2017 рік.

Із вступним словом виступив заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Черненко Андрій Валентинович.

Після чого зі своєю доповіддю щодо результатів роботи підрозділу виступив начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Чернігівської міської ради Годун Григорій Володимирович. У виступі було наголошено про стан цивільного захисту та надзвичайні ситуації в місті, про роботу комісії з питань ТЕБ та НС міста, використання матеріального резерву в 2017 році, стан захисних споруд та багато іншої звітної інформації. Особливу увагу було звернуто на заходи попередження надзвичайних ситуацій.

Результатом виступу було поставлення основних завдань щодо реалізації вимог законодавства у сферах цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки на 2018 рік.

І на кінець, як результат якісної роботи в 2017 році, були вручені грамоти та подяки:
- від відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Чернігівської міської ради:  Чернігівському обласному центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, ПрАТ «Стріла», Чернігівській обласній дитячій лікарні, Головному управлінню статистики та міській стоматологічній поліклініці;
- від Чернігівського міського відділу ДСНС України в області: ПАТ «Чернігівський молокозавод», Чернігівській міській лікарні № 1 та КЛПЗ «Чернігівська обласна лікарня»;
- від навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД Чернігівської області: Чернігівському обласному кардіологічному диспансеру, Чернігівському пологовому будинку, ПАТ «Чернігівобленерго» та ПАТ «Чернігівгаз».

Результати даного заходу говорять про тісну співпрацю відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Чернігівської міської ради,  Чернігівського міського відділу ДСНС в області та  навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД Чернігівської області з підприємствами, установами, організаціями міста.


Ганна Дубина, методист НМЦ ЦЗ та БЖД Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.