Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:08:30

В області зафіксовано факти порушення правил полювання

13.12.2017   12:13Агенцiя

7 – 9 грудня поточного року рейдовою перевіркою в мисливських угіддях області виявлено низку порушень.

Так, вночі близько 23 год. 07 грудня біля с. Осьмаки Менського району держінспектори намагалися затримати браконьєрів, які пересувалися  на Тойоті Хайлакс (Toyota Hilux). Нажаль, затримати потужний позашляховик не вдалось. Особи порушників наразі встановлюються.

09 грудня біля с. Хибалівка Куликівського району затримано мисливця, який незаконно добув козулю. Складено протокол про адмінправопорушення за ч. 2 ст. 85 КУпАП (порушення правил полювання). В установленому порядку  вилучено рушницю, незаконно добуту тварину та документи. Протокол направлено на розгляд до суду для прийняття рішення по суті. За таке порушення правил полювання законодавством України передбачено штраф у розмірі від 1020 до 2040 грн., конфіскацію незаконно добутої тварини, рушниці, позбавлення права полювання на строк до 3-х років та відшкодування збитків у розмірі 32 тис. грн., завданих незаконним добуванням тварини.

Там же, цього дня затримано мисливця, який полював без належних документів (забув в автівці на іншому березі річки). Порушник відбувся штрафом у 170 грн.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини