Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 07:18:42

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

12.12.2017   09:01Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 11 грудня до 8:00 12 грудня 2017 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме:  4 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 випадок виявлення і знешкодження боєприпасів часів Другої світової війни. Внаслідок цих подій 6 осіб постраждали.


Стан доріг:

Для забезпечення безаварійного руху транспорту на автодорогах області працювали 154 одиниці техніки та 95 працівників від ДП «Чернігівський облавтодор».


Дорожньо-транспортні пригоди
– 4:

- в м. Чернігові по вул. Київській біля будинку №52 о 22 год. 48 хв. 10 грудня водій автомобіля "Skoda Oktavia" здійснив зіткнення з металевою огорожею. Внаслідок пригоди водій отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Чернігівської міської лікарні №2;

- на 186 км автодороги Київ-Суми-Юнаківка біля повороту на смт Срібне о 8 год. 11 грудня водій автомобіля "ВАЗ-21099" здійснив зіткнення з автомобілем "ВАЗ-21101", який рухався в зустрічному напрямку та здійснив різкий поворот ліворуч. Внаслідок пригоди водій автомобіля "ВАЗ-21099" отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Срібнянської центральної районної лікарні;

- в м. Чернігові на нерегульованому перехресті вулиць Гончої та Гетьмана Полуботка о 17 год. 40 хв. 11 грудня водій автомобіля "Toyota Rav4", виїжджаючи з другорядної дороги, здійснив зіткнення з автомобілем "Volkswagen Passat". Внаслідок пригоди водій автомобіля "Volkswagen Passat" отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Чернігівської міської лікарні №2;

- на 99 км автодороги Київ-Чернігів-Нові Яриловичі біля с. Прогрес Козелецького району  о 17 год. 47 хв. 11 грудня водій автомобіля "Citroen С1" поза межами населеного пункту на неосвітленій ділянці дороги здійснив наїзд на пішохода. Внаслідок пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Козелецької центральної районної лікарні.


Пожежі в житловому секторі – 2 (2 особи постраждали).


Виявлення та знешкодження боєприпасів часів Другої Світової війни – 1:

Групою піротехнічних робіт та підводного розмінування управління ДСНС України у Чернігівській області о 16 год. 11 грудня знищено реактивний снаряд калібру 82 мм часів Другої світової війни, який було виявлено о 10 год. 30 хв. 11 грудня в с. Старий Биків Бобровицького району.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 10-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 11 мкр/год., Ніжин – 12 мкр/год., Прилуки – 11 мкр/год., Остер – 11 мкр/год., Покошичі – 11 мкр/год, Семенівка – 10 мкр/год., Сновськ – 10 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 11 грудня до 20 години 12 грудня очікується хмарна погода з проясненнями, вночі невеликі опади, місцями слабка ожеледь, вдень без істотних опадів, на дорогах ожеледиця. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південний 7-12 м/с. Температура по області вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень 1-6° тепла.
По Чернігову вночі без істотних опадів, слабка ожеледь, вдень без істотних опадів, на дорогах ожеледиця. Вночі та вранці слабкий туман. Температура вночі 0-2º морозу, вдень 3-5º тепла.
 

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини