Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 10:13:04

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

11.12.2017   09:15Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 10 грудня до 8:00 11 грудня 2017 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 1 пожежу в житловому секторі, 1 аварійну ситуацію на системах життєзабезпечення та 1 іншу подію. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 1 особа постраждала.


Стан доріг:

Для забезпечення безаварійного руху транспорту на автодорогах області працювало 107 одиниць техніки та 129 працівників від ДП "Чернігівський облавтодор".


Аварійні ситуації на системах життєзабезпечення – 1:

Внаслідок несприятливих погодних умов (мокрий сніг, пориви сильного вітру) в ніч з 10 на 11 грудня сталося пошкодження повітряних ліній електропостачання, відключено 7 ЛЕП 10 кВ, 80 трансформаторних підстанцій. Без електропостачання залишилися мешканці 19 населених пунктів в 5 районах області (Городнянський – 2, Ніжинський – 3, Носівський – 4, Менський – 2, Сновський – 8).
Аварійно-відновлювальні роботи проводяться силами ПАТ "Чернігівобленерго".


Дорожньо-транспортні пригоди – 2:

- в м. Бобровиця по вул. Лупицькій о 19 год. 33 хв. 10 грудня водій автомобіля "ВАЗ-2105" здійснив наїзд на пішохода, який перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, рухався по середині проїжджої частини дороги. Внаслідок пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Бобровицької центральної районної лікарні;

- в м. Сновськ на мосту через річку Снов близько 20 год. 2 хв. 10 грудня водій автомобіля "ВАЗ-2104" здійснив наїзд на лежачого посеред дороги пішохода. Внаслідок пригоди пішохід, 1957 року народження, від отриманих травм помер на місці пригоди.


Пожежі в житловому секторі – 1.


Інші події – 1:

З 10 по 11 грудня зареєстровано 9 випадків надання допомоги з вивільнення автомобілів зі снігових заметів біля с. Лемеші Козелецького району, біля с. Черниш Чернігівського району, в с. Гасичівка Городнянського району, в с. Нові Яриловичі Ріпкинського району, в смт Куликівка по вул. Миру, біля с. Шестовиця Чернігівського району, в м. Чернігові по проспекту Миру біля будинку №194, в м. Чернігові по вул. Робітничій біля будинку №6, в м. Чернігові по вул. Ціолковського. Для надання допомоги з вивільнення автомобілів залучалися підрозділи У ДСНС України у Чернігівській області.
Крім того, зареєстровано 3 випадки падіння дерев в м. Чернігові по вул. Космонавтів біля будинку № 3, по вул. Рокосовського біля будинку №41а та по вул. Мстиславській біля будинку №132. Для проведення аварійних робіт залучалося відділення АРЧ АРЗ СП У ДСНС України у Чернігівській області.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 10-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 12 мкр/год., Ніжин – 11 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 10 мкр/год, Семенівка –  11 мкр/год., Сновськ – 11 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території областіз 20 години 10 грудня до 20 години 11 грудня очікується хмарна погода з проясненнями, вночі сніг, мокрий сніг з дощем, слабке налипання мокрого снігу. Вітер північно-західний з переходом на південний 7-12 м/с. Температура по області вночі 1-6º морозу, вдень від 1º морозу до 3º тепла.
По Чернігову температура вночі 3-5º морозу, вдень 1-3º тепла.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини