Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 08:40:56

У ході міжвідомчої операції "Мігрант" виявлено 145 порушників чинного міграційного законодавства

07.12.2017   16:26Агенцiя

Практичний етап цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант» на Чернігівщині розпочався 26 жовтня 2017 року.

У проведенні операції задіяні як фахівці відділу у справах іноземців та ОБГ, так і працівники територіальних підрозділів УДМС України в Чернігівській області.

На разі, проміжний результат  клопіткої спільної роботи міграційників Чернігівщини, співробітників Чернігівського прикордонного загону ДПС України, ВБЗПТЛ ГУНП в Чернігівській області  – виявлено 145 порушників чинного міграційного законодавства, з них 45 іноземців, які незаконно перебували на території України.

Відтак за  фактами правопорушень складено 145 адміністративних протоколів:
    125 – за ознаками статті 203 ч. 1 КУпАП («Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України»);
    19 –  за ст. 205 КУпАП («Невжиття заходів до своєчасної реєстрації іноземців та осіб без громадянства»);
    1 –  за ст. 206 КУпАП («Порушення порядку надання іноземцям та особам без громадянства житла, транспортних засобів та сприяння в наданні інших послуг»).

Загалом стосовно порушників міграційного законодавства винесено постанов про накладення адміністративних стягнень на 68 635 грн.


Управління ДМС у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини