Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:25:36

Поліція розкрила крадіжку теляти

04.12.2017   07:46

Поліцейські Городнянського відділення шляхом реалізації оперативної інформації викрили безробітну, раніше судиму любительку «зеленого змія», яка викрала у своєї сусідки телицю, обставивши це як втечу тварини.

Заява потерпілої до поліції про зникнення її восьмимісячної телиці вагою близько 150кг надійшла до поліції ще на початку листопада. В село, яке знаходиться за 12 кілометрів від райцентру, виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції, правоохоронці провели огляд місця події.

Мотузка, якою тварина була припнута до кілка, виглядала перетертою і все скидалося на те, що телиця просто відірвалася та втекла. Навіть сама господиня не була впевнена у викраденні. Матеріал було зареєстровано в журналі Єдиного обліку, а кримінальне провадження не відкривалося за відсутністю явних ознак злочину.

Але місяць по тому кримінальна поліція дізналася про розмову, в якій жителька цього ж села жалілася, що її обдурили заготівельники худоби, які заплатили їй за телицю лише 1000 гривень. Враховуючи те, що своєї живності у жінки не було, оперативники поцікавилися де вона взяла тварину, яку здала на м’ясо.

Коли правоохоронці завітали до селянки, та виглядала вкрай розгубленою і спочатку все заперечувала, постійно плуталася у свідченнях, остаточно збилася й нарешті зізналася у крадіжці. Зловмисниця вже не вперше має проблеми із законом, раніше вона вже була засуджена за крадіжку та відбувала покарання.

За фактом крадіжки відкрите кримінальне провадження з кваліфікацією «крадіжка» (ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України), що передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Підозрювана перевіряється на причетність до інших подібних злочинів.

Досудове розслідування триває.

 
Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини