Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 18:22:53

Протягом двох годин жінка вкрала праску та намагалася винести з магазину побутову хімію

14.11.2017   07:44

12 листопада близько шостої вечора до поліції надійшла інформація, що в одному з магазинів продажу косметики та побутової хімії на вулиці Рокоссовського невідома жінка намагалася вкрасти товар, проте персонал і охорона встигли затримати її. За вказаною адресою виїхав екіпаж патрульної поліції.

Прибувши на місце, патрульні з’ясували, що жінка набрала з полиць у торговельній залі різноманітного товару й, сховавши його, вийшла з магазину. Проте, мабуть, їй здалося цього замало і за кілька хвилин вона повернулася. Під час повторної спроби крадіжки жінку впіймали на гарячому.

Під час огляду речей патрульні звернули увагу, що серед косметичних і побутових засобів лежить нова праска. Жінка намагалася запевнити правоохоронців, що це належить її знайомій, але не могла згадати, якій саме.

Перевіривши інформацію, патрульні встановили, що приблизно за дві години до цього на лінію «102» надійшло повідомлення – невідома жінка здійснила крадіжку праски в одному з супермаркетів побутової техніки. Зв’язавшись із адміністрацією магазину, поліцейські отримали інформацію про модель та серійний номер праски, які збіглися з тими, що були вказані на знайденій у затриманої прасці.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Згодом з’ясувалося, що затримана – 39-річна чернігівка, яка вже була засуджена за крадіжку.


Патрульна поліція Чернігова

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.