Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 14:21:22

Безпека життєдіяльності у школах та дитсадках - спільне питання як рятувальників, так і освітян

14.10.2017   10:03Агенцiя

Як забезпечити пожежну та техногенну безпеку загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів, а також організувати та провести серед дітей роз’яснювальну роботу з питань безпеки життєдіяльності, говорили днями під час семінару-наради з керівниками освітніх та дошкільних закладів, спеціалістами з питань охорони праці та техніки безпеки в Управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області.

Фахівці обласного Управління ДСНС й навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Чернігівської області довели інформацію про стан з пожежами, надзвичайними подіями в області, основні причини їх виникнення, а також нагадали порядок використання первинних засобів пожежогасіння.

Крім того, роз’яснили вимоги пожежної та техногенної безпеки для навчальних закладів, зокрема утримання будівель, приміщень, евакуаційних шляхів та виходів, електроустановок, засобів протипожежного захисту, систем протипожежного водопостачання, первинних засобів пожежогасіння тощо.

Акцентували увагу керівників на проведенні виховної роботи серед підростаючого покоління щодо виконання заходів безпеки у побуті та під час дозвілля.

Учасники заходу також переглянули відеофільм про роботу підрозділів оперативно-рятувальної служби Чернігівщини та оглянули пожежно-технічну виставку Управління.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини