Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 08:28:51

"Чернігівгаз" визначив фіналістів конкурсу дитячого малюнку та передав благодійну допомогу у зону АТО

13.10.2017   12:05Агенцiя

ПАТ «Чернігівгаз» визначило переможців конкурсу дитячих малюнків «Безпечна Україна» до Дня захисника України. Разом з кращими малюнками, газовики передали військовим благодійну допомогу.

В конкурсі дитячих малюнків «Безпечна Україна» взяли участь 450 школярів з усієї Чернігівської області. Клієнти «Чернігівгазу» визначили трьох переможців у відкритому онлайн-голосуванні.

Впродовж тижня кожен бажаючий міг у відкритому доступі на сайті «Чернігівгазу» залишити свій голос за вподобані твори 20 номінантів. За підсумками інтернет-голосування І місце виборола робота Свириденко Анни з Линовиці – вихованиці Прилуцького районного будинку школяра з результатом 596 голосів. Другу сходинку посіла Бондар Єкатерина з Коропа, отримавши 427 балів. Третє місце зайняла також вихованиця Прилуцького будинку школяра з с.Івківці  – Заболотна Лілія, яка набрала 221 голос.

«Через малюнки діти можуть донести до захисників свої почуття, емоції і водночас продемонструвати власний талант, - зазначила голова правління «Чернігівгазу» Алла Ярова. - В кожну роботу вкладено душу. І саме така підтримка для наших бійців, які зараз знаходяться на передовій, є безцінною. Сподіваємося, що ці послання дійсно стануть для них оберегами і додадуть впевненості у власних силах і в перемозі».

Переможиця отримала сучасний смартфон Xiaomi Redmi 4x, срібна призерка - павербанк для заряджання смартфону та навушники, третя фіналістка - павербанк. Всім учасникам благодійного проекту «Чернігівгазу» будуть вручені заохочувальні призи – альбоми з символікою конкурсу.

Паралельно компанія зібрала для передачі на Схід теплі ковдри і медикаменти. Благодійну допомогу разом з 20-ма кращими малюнками волонтери передадуть бійцям АТО. За словами голови правління компанії, така акція є найбільш вдалим способом підтримати українських воїнів.

Від дня оголошення часткової мобілізації свій військовий обов`язок виконали 53 співробітника «Чернігівгазу». На сьогодні 10 газовиків мобілізовані до лав збройних сил України, три з них служать за контрактом.

Довідка: Основною сферою діяльності ПАТ «Чернігівгаз» є розподіл природного газу. Щорічний обсяг транспортування становить близько 600 млн. куб. м. природного газу. Система газопостачання Чернігівщини складається з 10,8 тисяч км газопроводів

Нашими споживачами є понад 350 тисяч сімей, більше 3 тисяч підприємств та установ Чернігівської області. Найкрупнішими клієнтами ПАТ «Чернігівгаз» є Чернігівська ТЕЦ, Облтеплокомуненерго, САН ІнБев Україна, Чернігівський молокозавод, Корюківська фабрика технічних паперів.

Компанія є одним з найкрупніших платників податків регіону. Щорічно до бюджетів усіх рівнів сплачується понад 98 мільйонів гривень податків і зборів.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.