Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 11:44:11

Поліція затримала чергового "золотого грабіжника"

10.10.2017   07:57

До поліції звернулася 55-річна жінка, до якої в центрі міста підійшов невідомий чоловік і відкрито заволодів її золотим ланцюжком. Поліція негайно виїхала на місце події та розкрила злочин«по гарячим слідам».

За словами жінки, невідомий чоловік у центрі міста нахабно зірвав золотий ланцюжок і втік, тож вона одразу подзвонила до поліції. Уході оперативно-розшукових заходів кримінальна поліція Чернігова «по гарячим слідам» вийшла на слід 40-річного чоловіка, який не має постійної роботи. Останній у скоєному зізнався та надав правдиві свідчення.

Нагадаємо, що в серпні поліція затримала раніше судимого чоловіка, який зірвав золото з трьох жінок, а у вересні — наркозалежного, який умудрився зірвати з десяток ювелірних виробів, щоб закласти до ломбарду та купити наркотики.

Інформація за усіма фактами внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальні провадження за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України (пограбування) - карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

 
Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини