Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 00:16:19

Суспільне мовлення оголосить конкурс на 26 менеджерів філій НСТУ та стільки ж продюсерів філій

04.10.2017   09:58Агенцiя

Суспільне мовлення оприлюднило Положення про конкурсний відбір на посаду менеджера філії публічного акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України» та Положення про конкурсний відбір на посаду продюсера філії публічного акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України». Загалом, у складі НСТУ є 26 філій.

Конкурси буде оголошено після того, як наглядова рада НСТУ затвердить зміни до штатного розпису, де будуть зазначені нові посади включно з менеджерами та продюсерами філій, про це на свій сторінці у Facebook повідомив голова правління Зураб Аласанія.

За його словами, наглядова рада НСТУ планує чергове засідання в третій декаді жовтня.

«Тоді UA:PBC оголосить початок збору документів (10 днів), попередній відбір претендентів і конкурс (30 днів), заключення контрактів (30 днів). З переможцями буде підписано річні контракти з правом подовження ще на чотири роки в разі успішної роботи (KPI). Менеджерів філій – 26. Стільки ж – 26 –  продюсерів філій. Себто, разом – 52 позиції. В кожній області країни. Конкурсна комісія складається з голови і всіх членів Правління ПАТ НСТУ», – повідомив пан Аласанія.

Він закликав управлінців готувати документи і будувати разом зі командою НСТУ майбутнє.  Більш детально зі списокм документів можна ознайомитися у Положенні про конкурсний відбір на посаду продюсера філії публічного акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України» та Положенні про конкурсний відбір на посаду менеджера філії публічного акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України»

У Положеннях про конкурсний відбір на посаду продюсера і менеджера філій вказано, що до конкурсної комісії входять члени правління ПАТ «НСТУ», які оцінюють професійні, освітньо-кваліфікаційні, морально-ділові якості кандидатів на посаду та після співбесіди з кандидатами на посаду шляхом голосування обирають переможця конкурсного відбору.

До майбутніх менеджерів філій є наступні вимоги: вища юридична або/і економічна освіта, або вища освіта у галузі управління; знання Закону України «Про Суспільне телебачення і радіомовлення України», Статуту ПАТ «НСТУ», іншого законодавства в сфері телерадіомовлення та Стратегії розвитку ПАТ «НСТУ»; досвід роботи на керівних посадах або в сфері управлінні проектами не менше 3-х років; відсутність судимостей, відкритих кримінальних проваджень.

Вимоги до продюсерів філій: вища освіта; знання Закону України «Про Суспільне телебачення і радіомовлення України», Статуту ПАТ «НСТУ», іншого законодавства в сфері телерадіомовлення та Стратегії розвитку ПАТ «НСТУ»; досвід роботи зі створення мультимедійного контенту для різних платформ (радіо, ТБ, інтернет) на керівних посадах (виконавчий продюсер/керівник проекту/головний редактор) не менше 3-х років; відсутність судимостей, відкритих кримінальних проваджень.

Нагадаємо, наразі у кожній філій Суспільного мовлення є директор виконавчий, а в деяких  – тимчасово виконуючий обов’язки директора виконавчого. У статуті НСТУ вказано, що правління Суспільного мовлення «призначає на конкурсній основі на посади та звільняє з посад керівників відокремлених структурних підрозділів та дочірніх підприємств Телерадіокомпанії, приймає рішення щодо їх заохочення та накладення дисциплінарних стягнень».

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.