Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 14:49:05

Прикордонники виявили одну викрадену іномарку та автомобіль із підробленими номерами кузова

30.09.2017   14:37Агенцiя

Минулої доби співробітники прикордонного відомства в пунктах пропуску виявили одну іномарку, яка знаходилася у міжнародному розшуку та два автомобіля із підробленими номерами кузовів.

Так, учора в пункт пропуску «Нові Яриловичі», що на кордоні з Білоруссю, прибув автомобіль «Toyota» 2014 року випуску. Під час здійснення прикордонних заходів контролю транспортного засобу білоруської реєстрації, відбулось спрацювання міжнародної бази даних Інтерполу. Як з’ясували прикордонники Чернігівського загону, автомобіль був викрадені на території Німеччини.

По даному факту поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в Києві. Водія, громадянина Білорусі, та виявлений транспортний засіб передано співробітникам Національної поліції.

А сьогодні в пункті пропуску «Сеньківка» охоронці кордону виявили автівку із невідповідністю номеру кузова. У ході огляду транспортного засобу «Фольксваген» 2002 року випуску, прикордонники Чернігівського загону виявили неспівпадіння ідентифікаційного номеру кузова із вказаним у свідоцтві про реєстрацію. Іномаркою польської реєстрації керував громадянин Білорусі.

На водія складено протокол про адміністративне порушення за ст.121-1 КУпАП (Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах).

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини