Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:38:34

"Чернігівгаз" оголошує конкурс дитячого малюнку "Безпечна Україна"

19.09.2017   10:27Агенцiя

«Чернігівгаз» виступив ініціатором конкурсу дитячого малюнку «Безпечна Україна» серед дітей шкільного віку, присвяченого мужності українських бійців, які стоять на сторожі безпеки та захисту цілісності України.

Переможців буде визначено до 14 жовтня – Дня захисника України. Юні митці отримають заохочувальні і цінні подарунки, а найкращі десять робіт разом із благодійною допомогою від компанії будуть передані бійцям у зону АТО.

Взяти участь у важливому й цікавому проекті пропонується всім дітям Чернігівської області у віці від 6 до 14 років. Намалювавши малюнок, вони мають нагоду не лише показати свої таланти, а й відобразити в роботах своє бачення та ставлення до захисників держави, які, перебуваючи в зоні антитерористичної операції, забезпечують спокій та безпеку в країні ціною власного життя.

Для участі в конкурсі потрібно:
Намалювати малюнок.
Передати його до ПАТ «Чернігівгаз» будь-яким зручним способом:
- за адресою: 14021, м. Чернігів, вул. Любецька, 68
-  на електронну пошту press@cngas.com.ua (сканкопії або фото з 2-ох сторін).

Конкурс пройде в два етапи. Перший тур - відбірковий, триватиме з 18 вересня по 1 жовтня. За результатами відбіркового етапу представники конкурсної комісії визначать кращі малюнки, які з 2 по 10 жовтня будуть розміщені на офіційному сайті компанії для онлайн-голосування. Окрім того, в рамках місячника безпечного використання газу в побуті, фахівці «Чернігівгазу» будуть залучати до участі в конкурсі школярів під час проведення щорічних тематичних уроків у навчальних закладах.

Автори трьох робіт, які набрали найбільшу кількість голосів під час 2 етапу - онлайн-голосування, будуть нагороджені цінними подарунками від компанії. Також абсолютно всі учасники отримають заохочувальні призи. В межах конкурсу всі охочі зможуть оглянути малюнки молодих митців у Центрах обслуговування клієнтів компанії.

Критерії оцінювання конкурсних робіт:
1.     оригінальність та оформлення;
2.     якість роботи;
3.     творчий підхід та ступінь самостійного виконання;
4.     охайність;
5.     відображення і передача теплих відчуттів до захисників країни.

Технічні вимоги до робіт:
1. Малюнки подаються на конкурс в А-4 форматі в довільному виконанні (графіка, живопис, виконання олівцями, олійними, акварельними фарбами, гуашшю тощо);
2. На зворотній стороні малюнку вказується П.І.Б учасника конкурсу, назва малюнку, дата виконання та місце, школа, та контактні дані (телефон обов'язково).

На конкурс приймаються лише індивідуальні оригінальні авторські роботи, що відповідають умовам конкурсу. Роботи, надіслані на конкурс, не рецензуються та не повертаються авторам.

Надаючи роботу на конкурс автор підтверджує повну згоду з умовами конкурсу, а також згоду на публікацію твору (конкурсної роботи) без будь-яких претензій щодо авторського права у подальшому. Роботи можуть бути використані компанією ПАТ «Чернігівгаз» під час організації презентацій, виставок, семінарів, для транслювання на телебаченні тощо.

Нагадаємо, роботи приймаються з 18 вересня по 1 жовтня за адресою: 14021, м. Чернігів, вул. Любецька, 68 або на електронну пошту press@cngas.com.ua (сканкопії або фото з 2-ох сторін).

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини