Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 14:15:14

Cклали Присягу на відданість Українському народові курсанти 1-го навчального курсу Академії Державної пенітенціарної служби

16.09.2017   18:14Агенцiя

Під час урочистої церемонії Присягу на відданість Українському народові склали 109 курсантів, серед яких 40 дівчат. Вони навчаються на 1-му курсі в Академії ДПтС на юридичному факультеті та факультеті пробації.

Привітати першокурсників з визначною подією в їхньому житті прибули заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Наталія Романова, секретар Чернігівської міської ради Максим Черненок, начальник Головного територіального управління Олег Третяк, начальник8-го навчального центру Державної спеціальної служби транспорту полковник Степан Гута, помічник народного депутата України Олександра Кодоли Андрій Тертілов, а також керівники обласних і міських державних установ та силових відомств.

Першою з вітальними словами до курсантів звернулась заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Наталія Романова, яка наголосила, що кількість дівчат серед курсантів збільшується, серед першокурсниківїх більш ніж третина. За ці роки жінки показали, що можуть захищати Україну.

Серед інших до першокурсників звернувся начальник 8-го навчального центру Державної спеціальної служби транспорту полковник Степан Гута. Він побажав, щоб слова, зачитані курсантами під час складання Присяги на відданість Українському народові, стали для них життєвими орієнтирами.

Цього року загалом лави Академії поповнили близько 300 майбутніх фахівців у галузі права та психології з усієї України.

Зі словами віри у своїх дітей, побажаннями миру, добра та успіхів у навчанні до курсантів звернулася мати першокурсника Костянтина Майоренка Наталія Майоренко.

За традицією, після привітань на знак вшанування пам`яті загиблих воїнів першокурсники поклали квіти до могили Невідомого солдата.
Окрасою свята стало виконання курсантами стройових вправ плац-параду та музично-хореографічна композиція у виконанні курсантів та студентів Академії.

Супроводжував заходи оркестр8-го навчального центру Державної спеціальної служби транспорту.

Завершився урочистий захід проходженням курсантів та офіцерів навчального закладу святковим маршем та фотографуванням з почесними гостями.


Сектор зв'язків із ЗМІ та громадськістю Академії ДПтС

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.