Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 15:11:59

Обріз гвинтівки та десятки набоїв різних калібрів вилучила на вихідних поліція

12.09.2017   14:43

Операція «Зброя та вибухівка» продовжує збирати у громадян небезпечні «іграшки».

9 вересня видалося «врожайним» на вилучення з незаконного обігу зброї. Так, цього дня слідчо-оперативна група Чернігівського відділу поліції виявила у жительки обласного центру 32 набої калібру 7.62мм. Жінка пояснила, що боєприпаси привіз з Донбасу її співмешканець. Набої направлені на експертизу.

В Бахмацькому районі кримінальна поліція під час санкціонованого обшуку в господарстві жителя району вилучила у господарському приміщенні 36 набоїв калібру 5,45мм до автоматичної зброї. За версією господаря, він знайшов набої на звалищі.

Під час перевірки документів у раніше судимого жителя Семенівки слідчо-оперативна група відділення поліції разом із прикордонниками виявили та вилучили у нього обріз гвинтівки «Мосіна» та 12 набоїв калібру 7,62мм. Правоохоронця чоловік сказав, що обріз та набої йому передав на зберігання його покійний родич. Чоловік не зміг пояснити, чому не здав «іграшку» до поліції. Зброя та боєприпаси направлені на експертизу до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Інформація про події внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальні провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) - карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Триває досудове розслідування.


Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.