Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:59:15

Повірити у власні сили допомогла служба зайнятості

06.09.2017   08:12

Вже понад два роки дарує людям красу та гарний настрій Вікторія Корнієнко з Чернігова. Дивлячись на цю успішну, працьовиту жінку, ніколи не подумаєш, що колись вона була безробітна. Відкрити власну справу й таким чином заробляти на життя їй допомогла служба зайнятості.

Доля так склалася, що досвідчений менеджер з питань регіонального розвитку залишилася без роботи. За допомогою в працевлаштуванні жінка звернулася до Чернігівського міського центру зайнятості.

Але вакансій, які б відповідали її бажанню, здібностям та можливостям, не було. Тому пропозиція фахівців служби зайнятості започаткувати бізнес зацікавила її, адже це був шанс присвятити весь час улюбленій справі, отримуючи від роботи задоволення і прибуток.

Вікторія шила завжди, ще змалку. Хоча ніде цьому не вчилася – все відбувалося за натхненням, наче само собою. Творча натура й хист втілювалися у виробах майстрині.

Початком для спрямування швацьких навиків у бізнес-проект стали курси «Підприємець-початківець», куди Вікторія потрапила за направленням служби зайнятості. Так, жінка стала підприємницею і відкрила невелике ательє з ремонту і пошиття постільної білизни та одягу.

Її клієнти стверджують, майстриня понад усе цінує стиль і якість, досконалість і вишуканість, і здатна перетворити навіть просту на перший погляд тканину в справжній витвір мистецтва. Вікторія, як справжній професіонал своєї справи, добре розуміється на тканинах, фурнітурі, сучасних тенденціях, тому послуги її ательє користуються дедалі більшою популярністю, забезпечуючи стабільний прибуток його власниці.

«Стрімкий прогрес та швидкі зміни технологій вимагають від сучасної людини постійного розвитку. Втриматися на плаву і вдало вести бізнес допомагає постійна самоосвіта. Адже просто вміти гарно шити – це лише пів справи. Для успіху потрібні професійні навики і підприємницький хист», - говорить Вікторія.

Новачкам у бізнесі вона радить запам’ятати, що кожне падіння – це новий початок, який треба сприймати, як досвід, а не поразку. Завжди треба підніматися та йти далі. Успіх супроводжується тяжкою працею. Отже, треба запастися терпінням, бути впевненим у власних силах, наполегливо працювати і тоді бізнес рухатиметься вперед.


Чернігівський МЦЗ

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини