Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 13:15:05

Центр управління розвідки об’єднаного оперативного штабу Збройних Сил України відзначив своє 20-річчя

02.09.2017   10:16Агенцiя

1 вересня перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук привітав особовий склад Центру управління розвідки об'єднаного оперативного штабу Збройних Сил України з 20-ю річницею його створення.

В урочистостях взяли участь заступник Чернігівського міського голови Сергій Фесенко, командир Центру управління розвідки об'єднаного оперативного штабу Збройних Сил України, полковник Андрій Віротченко, начальник Центру розвідки об'єднаного оперативного штабу Збройних Сил України, полковник Валентин Гурін та інші гості.

Це свято, яке поєднує історію і сучасність, є свідченням заслуг та оцінкою ратної праці багатьох поколінь професіоналів військової розвідки, їх ролі у забезпеченні обороноздатності нашої Батьківщини.

За цей невеликий в історичному вимірі період військова розвідка України пройшла нелегкий шлях і сьогодні ствердилася як самодостатня, злагоджена та авторитетна структура, що спроможна викривати сучасні виклики та загрози національній безпеці держави і відіграє надзвичайно важливу роль у зміцненні її обороноздатності.

Служба в розвідувальних підрозділах завжди вважалася елітною, адже туди відбирають найкращих людей, відданих військовій справі. Є такий підрозділ і на Чернігівщині – це Центр управління розвідки об'єднаного оперативного штабу Збройних Сил України, особовий склад якого успішно виконує поставленні завдання, демонструючи високий професіоналізм, наполегливість і патріотизм, роблячи вагомий внесок у розвиток Збройних Сил України.

За сумлінне служіння Вітчизні, високий професіоналізм та з нагоди 20-ї річниці з дня створення військової частини А4507 Валентин Мельничук вручив почесні грамоти обласної ради з нагрудними знаками старшому солдату Олександру Дмитруку, старшому лейтенанту Андрію Мельнику, старшому прапорщику Олександру Мироненку, старшому лейтенанту Ярославу Михайлецю, молодшому сержанту Вадиму Саповцю та старшому солдату Олександру Шевченку.

Завершилися урочистості з нагоди 20-ї річниці Центру управління розвідки об'єднаного оперативного штабу Збройних Сил України святковим концертом.


Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.