Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 16:54:09

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

01.09.2017   09:10Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 31 серпня до 8:00 1 вересня 2017 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 4 пожежі та 1 випадок знешкодження боєприпасів часів Другої світової війни. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.


Дорожньо-транспортні пригоди – 2:

  - в м. Ніжині на перехресті вулиць Покровської та Вороб'ївської  близько  13 год. 31 серпня водій автомобіля Volkswagen, обїжджаючи велосипедиста, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем ВАЗ-21120. Внаслідок пригоди водій автомобіля ВАЗ-21120 отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Ніжинської центральної міської лікарні;

  - в м. Чернігові по вул. Гончій біля будинку № 83  о 16 год. 50 хв. 31 серпня водій автомобіля ZAZ-Daewoo здійснив наїзд на велосипедиста, який рухаючись попереду в попутному напрямку, розпочав маневр повороту ліворуч. Внаслідок пригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Чернігівської обласної лікарні.


Пожежі – 4, з них 1 пожежа в житловому секторі, 1 пожежа на транспорті,  1 пожежа в лісовому масиві на площі 0,07 га та 1 інша пожежа.


Знешкодження боєприпасів часів Другої Світової війни
– 1:

- біля с. Вербичі Ріпкинського району о 12 год. 30 хв. 31 серпня групою піротехнічних робіт управління ДСНС України у Чернігівській області знищено 1 артилерійський снаряд калібру 45 мм, 2 мінометні міни калібру 50 мм  та 3 ручні гранати РГД-33 часів Другої світової війни, які було виявлено під час обстеження території 30 та 31 серпня.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 10-13 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 13 мкр/год., Ніжин – 11 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 11 мкр/год., Покошичі – 10 мкр/год, Семенівка – 10 мкр/год., Сновськ – 10 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 31 серпня до 20 години 1 вересня очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північний 5-10 м/с. Температура по області  вночі 5-10º тепла, вдень 18-23º тепла.
По Чернігову температура вночі 7-9º тепла, вдень 20-22º тепла.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.