Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:22:29

Нове місце відпочинку - для жителів і гостей села Гнатівка на Новгород-Сіверщині

30.08.2017   09:30

Облаштоване місце відпочинку біля природного джерела віднедавна з’явилося в селі Гнатівка Новгород-Сіверського району. Його урочисте відкриття відбулося 28 серпня на свято Успіння Пресвятої Богородиці.

У заході взяли участь представники Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації, Деснянського басейнового управління водних ресурсів, місцевої влади та громадськості.

Відродження та упорядкування криниці здійснили працівники Сосницького міжрайонного управління водного господарства Деснянського басейнового управління водних ресурсів. Вони розчистили джерело і прилеглу територію, збудували альтанку, оглядовий майданчик та огорожу, а також встановили водоохоронний знак.

Кошти на облаштування джерела виділені з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища в рамках Програми охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області  на 2014-2020 роки.


За інформацією Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини