Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 16:35:47

В Управлінні ДСНС України у Чернігівській області відбулись урочисті заходи з нагоди Державних свят

23.08.2017   14:43Агенцiя

23 серпня з нагоди Дня Державного Прапору України, а також до Дня незалежності України в Чернігівському обласному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій відбулись урочистості.

Зранку на фасаді Служби порятунку "101" за участі особового складу апарату управління та аварійно-рятувальної частини відбулось урочисте підняття Державного прапору України та прапору ДСНС України.

- Щороку напередодні Дня незалежності ми вшановуємо одну із головних національних святинь - Державний Прапор України. Хай над українським небом майорить жовто-блакитний стяг та наповнює серця волелюбного народу України патріотизмом і гордістю, - зазначив перший заступник начальника Управління ДСНС України у Чернігівській області полковник служби цивільного захисту Дмитро Бескостий.

У актовій залі під головуванням начальника УДСНС України у Чернігівській області полковника служби цивільного захисту Романа Гордового відбулись урочистості з нагоди Дня незалежності України. Головний рятувальник області зачитав привітання Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій генерал-майора служби цивільного захисту Миколи Чечоткіна, а також від себе поздоровив особовий склад з нагоди Державного свята.

- Цей пам‘ятний день навічно увійшов в історію, як початок відліку нової доби українського народу. Нехай на шляху процвітання нашої держави поєднуються кращі традиції державотворення, природна гуманність і висока духовність, наполегливість і непереможне бажання нашого народу досягти успіхів в усіх сферах життя, долаючи будь-які перешкоди, - зазначив Роман Гордовий.

        
Кращим рятувальникам начальник Управління вручив почесні відзнаки. За сміливі та рішучі дії під час ліквідації надзвичайних ситуацій, сумлінне і бездоганне виконання службових обов'язків нагрудним знаком "Знак Пошани" нагороджено підполковника служби цивільного захисту Валентина Смолика, начальника 5-ої державної пожежно-рятувальної частини смт Козелець.

Десятеро співробітників оперативно-рятувальної служби Чернігівщині відзначені Почесними грамотами та подяками Державної служби України з надзвичайних ситуацій, обласної державної адміністрації та Чернігівського міськвиконкому.

Троє співробітників отримали чергові спеціальні звання "підполковник служби цивільного захисту", ще  дванадцять співробітників заохочено правами начальника Управління ДСНС України у Чернігівській області.


УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.