Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 20:44:13

Сім’я - це мої крила

08.08.2017   09:46

Кожного доля випробовує по-своєму. Втрата роботи – ситуація не з приємних. Люди по різному шукають вихід з неї. Комусь щастить і він без проблем знаходить нову роботу, комусь для цього доводиться міняти професію. Дехто, зневірившись у собі, опускає в безнадії руки, а дехто, навпаки, не упускає шанс розпочати нове життя, працюючи на себе та свою родину, стає прикладом для земляків.

Ця доля не оминула й жительку Козелецьця, що на Чернігівщині, Наталію Вертай. Втрата роботи в 53 роки не обіцяла райдужних перспектив. Тому, ставши на облік в районний центр зайнятості, погодилась започаткувати власну справу.

Остаточне рішення прийняла на сімейній раді, яка й вирішила подальшу долю. Для старту скористалася одноразовою виплатою допомоги по безробіттю, за направленням служби зайнятості пройшла навчання на цільових курсах.

Ідею відкрити весільний салон подала молодша донька Олеся, тому в її честь його так і назвали. Чоловік та зяті взяли на себе найтяжче – ремонт приміщення. А старша донька Ірина стала  надійною підтримкою матері у веденні бізнесу. Як виявилося, це справа не з легких, отож доводиться залучати й інших членів родини. «Я зрозуміла, що сім\'я для мене - це головна цінність, це мої крила» - говорить підприємиця.

На сьогоднішній день салон «Олеся» - це вже відомий магазин весільного та національного вбрання. Його послугами користуються не тільки місцеві жителі, а й мешканці сусідніх районів та навіть областей.

Земляки знають і поважають родину Вертай. Наталія Павлівна завжди пропагує сімейні цінності, проводить консультації, пише статті до районної газети; донька Ірина - відомий громадський діяч в районі, зять Олександр - учасник АТО, волонтер; дочка Олеся - голова Громадської ради при райдержадміністрації, людина з активною громадянською позицією, а її чоловік Юрій засновник волонтерського руху на Козелеччині, голова громадської організації «ГРІМ». Їхня сім'я є прикладом згуртованості та єдності, взаємоповаги та підтримки один одного.

Саме такі вольові, енергійні, цілеспрямовані люди  досягають успіху у житті, будують щасливу родину та багату Україну.
                                                       

Козелецький районний центр зайнятості

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини