Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 21:17:57

Поліція Чернігівщини відзначила другу річницю. ФОТОрепортаж

07.08.2017   07:15Агенцiя

На Красній площі в Чернігові Національна поліція відзначила другу річницю свого існування.

У цей день було вшановано полеглих на війні поліцейських, нагороджено відзнаками найкращих правоохоронців, а голова облдержадміністрації та міський голова протестували новенький службовий автотранспорт.

Урочисті заходи розпочалися з хвилини мовчання. Під звук метроному чернігівці пригадали хлопців, які полягли, захищаючи Батьківщину. Серед них є й поліцейські, які загинули в Станиці Луганській та під час боїв за Дебальцевський плацдарм.

— Орієнтиром для кожного з нас повинен стояти яскравий подвиг 67 правоохоронців Чернігівщини, які, не рахуючись із небезпекою, віддали своє життя, стали на перешкоді злу, не давши вершити йому свою чорну справу. Наш священний обов’язок — свято берегти пам’ять про кожного героя, повсякчас допомагати їх рідним та близьким, — підкреслив начальник Головного управління Нацполіції Едуард Альохін.

«На Національну поліцію покладено відповідальне завдання захисту конституційного ладу в державі, забезпечення публічного порядку та безпеки громадян, - зазначив Едуард Володимирович, — і правоохоронці Чернігівщини з честю виконують свої професійні обов’язки та ніколи не допустять соціально-політичної напруги, відкритого протистояння та дестабілізації ситуації в області».

Головний поліцейський області також подякував усім керівникам виконавчої влади та органам місцевого самоврядування за щоденну плідну співпрацю з органами Національної поліції області та нагородив найкращих поліцейських області.

До святкових привітань також долучилися голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Куліч, заступник голови обласної ради Арсен Дідур та міський голова Владислав Атрошенко. Вони не лише побажали правоохоронцям міцного здоров’я, родинного затишку та успіхів у службі, а й нагородили найкращих з них грамотами та подяками.

Також очільник області відзначив, що поліція Чернігівщина в своїй модернізації випереджає час та одна з найперших в Україні запустила проект вуличного відеоспостереження «Мережа безпеки». Її  унікальність в тому, що система покриває не лише місто, а всю область. А щоб ще покращити матеріально-технічну базу правоохоронців, Валерій Куліч вручив начальнику поліції області Едуарду Альохіну квадрокоптер.

Після офіційної частини присутні могли оглянути виставку службового автотранспорту, зразків озброєння та амуніції потримати в руках зброю та приміряти елементи обмундирування.

Найбільше присутніх зацікавили новенькі патрульні автівки «Mitsubishi Outlander» з новітніми бортовими комп’ютерами, які безперечно стануть у нагоді поліцейським в області та полегшать їх роботу з розкриття злочинів.

Навіть голова Чернігівської обласної адміністрації Валерій Куліч та Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко не втрималися від бажання протестувати новинку. Вони обоє, сівши за кермо автівок, проїхали коло по Красній площі. Обидва зізналися, що це для них було неймовірно цікаво. Куліч підкреслив, що йому як водію трохи незвично не чути звук двигуна.

В цей час чернігівці спілкувалися с поліцейськими, вітали їх зі святом, фотографувалися з ними та технікою.


Сектор комунікації поліції Чернігівщини

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини