Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 02:30:47

Перша Гвардійська армія відзначила 75-ту річницю з дня створення

01.08.2017   14:31Агенцiя

У перший день серпня в обласному центрі вшановували бойовий подвиг, самовідданість бійців та командирів легендарної І-ї Гвардійської армії, яка цьогоріч відзначає 75-річчя з дня свого створення.

Привітати та віддати данину поваги воїнам славнозвісного підрозділу зібрались голова обласної ради Ігор Вдовенко, очільник облдержадміністрації Валерій Куліч, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, ветерани, командири військових частин та установ Чернігівського гарнізону, громадськість.

Розпочалися урочистості із покладання квітів до Братської могили у сквері імені М. Попудренка, меморіалу загиблим учасникам АТО та Героям Небесної Сотні.

Після цього Красною площею урочистим маршем пройшли гідні спадкоємці героїчних першогвардійців – військові підрозділи Чернігівського гарнізону.

Далі на учасників урочистостей чекала презентація основних зразків бойової (спеціальної) техніки та озброєння Збройних Сил України, Національної поліції України, Державної прикордонної служби України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Національної гвардії України та Державної спеціальної служби транспорту.

Розпочався огляд показовим виступом військовослужбовців 95 окремої десантно-штурмової бригади Високомобільних десантних військ Збройних Сил України з Житомира, які завітали на свято до Чернігова.

Після цього офіцери-інструктори ознайомили жителів та гостей Чернігова із тактико-технічними характеристиками зразків військової техніки та озброєння.


Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини