Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 07:46:50

Результати перевірки пасажирського транспорту у Чернігові

31.07.2017   09:36

З 18 до 27 липня в Україні тривало профілактичне відпрацювання, метою якого було запобігання аварійності на пасажирському транспорті.

Працівники поліції спільно зі співробітниками Укртрансбезпеки проводили огляд транспортних засобів, які використовуються для перевезення пасажирів.

В Чернігові проведені профілактичні заходи дали такий результат: з майже сотні оглянутих автобусів патрульними поліцейськими було складено 76 матеріалів про притягнення до адміністративної відповідальності, співробітниками Управління Укртрансбезпеки в Чернігівській області складено 12 актів про порушення вимог законодавства про автомобільний транспорт.

Найбільша кількість правопорушень з виявлених припала на: керування транспортними засобами, що підлягають обов’язковому технічному контролю, але своєчасно його не пройшли (9), перевезення пасажирів понад встановлену кількість (26), порушення правил зупинки під час посадки (висадки) пасажирів (3).

Окрім цього зафіксовані випадки проїзду на заборонений сигнал світлофору, порушення правил розташування транспортних засобів на проїжджій частині та користування засобами зв’язку під час керування транспортного засобу.


Патрульна поліція Чернігова

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.