Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 00:04:24

Поліція повідомила про підозру підприємиці, яка "наварила" на ремонті даху клубу майже 70 тисяч гривень

26.07.2017   14:38Агенцiя

Рік тому між однією з сільрад Бахмацького району та бахмацьким підприємцем було укладено договір на виконання будівельних робіт з відновлення покрівлі будинку культури після буревію.

Вартість виконання робіт в межах кошторисних призначень становила понад 100 тисяч гривень.

З метою заволодіння бюджетними коштами, виділеними сільрадою на виконання будівельних робіт, підприємець склала підроблені документи, в які внесла завідомо неправдиві відомості про обсяги та вартість виконаних робіт, завищивши вартість та обсяг виконаних ремонтних робіт майже на 70 тисяч гривень.

В ході досудового розслідування кримінального провадження, розпочатого Бахмацьким відділом поліції за матеріалами управління захисту економіки в Чернігівській області департаменту захисту економіки Національної поліції України, слідчим управлінням ГУНП в Чернігівській області під процесуальним керівництвом прокуратури області повідомлено про підозру підприємиці.

24 липня за даним фактом слідчим слідчого управління ГУНП в Чернігівській області підприємцю повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство) - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років та частинами 1 і 4 статті 358 Кримінального кодексу України (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) - карається штрафом до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

Сектор комунікації
поліції Чернігівщини
за матеріалами управління захисту економіки
в Чернігівській області ДЗЕ НПУ

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини