Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:01:23

В обласному етапі конкурсу визначено кращих начальників караулів підрозділів У ДСНС в області

22.07.2017   08:40Агенцiя

21 липня на базі спортивно-оздоровчого комплексу Управління ДСНС України у Чернігівській області відбувся обласний етап щорічного Всеукраїнського конкурсу "Кращий начальник караулу".

Головною метою заходу, в якому взяли участь 34 переможця первинних етапів, є удосконалення професійної майстерності начальників караулів державних пожежно-рятувальних підрозділів, запровадження у караулах передового досвіду підготовки особового складу та забезпечення належного рівня утримання техніки до дій за призначенням.

До програми конкурсних випробувань окрім теоретичних тестових завдань, входило виконання нормативів з фізичної і спеціальної підготовки, зокрема одягання бойового одягу та спорядження, вправи з пожежними драбинами та рятувальною мотузкою.

За результатами обласного етапу Всеукраїнського конкурсу,  у номінації "Кращий начальник караулу державної пожежно-рятувальної частини з охорони населених пунктів" перше місце посів Ярослав Зименок з 2-ої пожежно-рятувальної частини м. Чернігів, у номінації "Кращий начальник караулу державної пожежно-рятувальної частини з охорони об'єктів" - Микола Самойлов з 18-го пожежно-рятувального посту по охороні ПАТ "Слов'янські шпалери - КФТП" м. Корюківка, у номінації "Кращий молодий начальник караулу" - Ярослав Савченко з 14-го пожежно-рятувального посту смт Срібне.
 

УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини